Innovator Community

Naast onze rol als headhunter die organisaties helpt vacatures adequaat in te vullen faciliteren wij vanuit Career Openers sinds onze oprichting de loopbaan en leiderschapsontwikkeling van innovators. Deze term komt uit de Talent Grid. Dit model hebben we zelf ontwikkeld op basis van grondig eigen onderzoek. Voor deze door ons gekwalificeerde groep topkandidaten is er de Innovator Community.

De Innovator Community is een platform waarmee wij op een laagdrempelige kwalitatieve manier de persoonlijke groei stimuleren van innovators uit diverse disciplines en branches en van verschillende senioriteitsniveaus. Dit doen we door de organisatie van groepsbijeenkomsten, check-up gesprekken en mentoring. Deze diensten bieden we leden gratis of tegen een sterk gereduceerd tarief aan, omdat de Innovator Community geen winstoogmerk heeft.

De selectieprocedure voor de Innovator Community bestaat uit een aantal stappen. Als het CV daar aanleiding toe geeft vindt er een telefonische kennismaking plaats. Doel van dit contactmoment is bepalen of lidmaatschap van de Innovator Community echt relevant kan zijn. Indien er voldoende aanknopingspunten zijn vindt er een persoonlijke interview plaats op een van de Career Openers kantoren. In dit gesprek wordt dieper ingegaan op zaken als levensloop, drijfveren, wapenfeiten en ambitie. Als laatste stap worden kandidaten uitgenodigd voor een assessment dat bestaat uit enkele persoonlijkheidsvragenlijsten en cognitieve testen. Bij een positieve uitslag op het assessment wordt de kandidaat welkom geheten als lid van de Innovator Community.

Wil jij ook lid willen worden? Meld je aan!

Meld je aan voor de Innovator Community

Als lid van de Innovator Community nemen we je graag mee in:

Groepsbijeenkomsten

Regelmatig organiseren we voor leden van de Innovator Community in ons hoofdkantoor aan de Westerdoksdijk in Amsterdam ’s avonds seminars met inspirerende sprekers over een bepaald onderwerp of interactieve workshops waarbij je in kleine groepen aan de slag gaat met loopbaan en leiderschapsthema’s.

Op dit moment hebben wij geen geplande bijeenkomsten.

Jaarlijkse Check-ups

Steeds vaker kiezen mensen proactief voor een check-up bij hun arts om te weten hoe ze er qua gezondheid voor staan. Zo bieden wij leden van de Innovator Community aan om elk jaar een diepgaand gesprek te voeren met hun persoonlijke adviseur binnen Career Openers. Vanuit een betrokken én onafhankelijke positie en met actuele kennis van de relevante arbeidsmarkt bepaalt de consultant met jou waar je staat in je loopbaan en leiderschapsontwikkeling en in hoeverre het nodig is bij te sturen of juist niet.

Wil je graag een check-up afspraak maken? Laat het ons weten.

Maak een afspraak

Mentoring

Wil je als innovator werken aan je eigen ontwikkeling door in gesprek te gaan met een meer ervaren persoon binnen jouw sector of vakgebied dan kunnen wij je hierbij helpen. Career Openers heeft in de afgelopen twintig jaar een uitgebreid en hecht netwerk ontwikkeld op zowel executive als young executive niveau. Dit stelt ons in staat een mentor te vinden die jou in een aantal gesprekken helpt wijzer te worden ten aanzien van persoonlijke loopbaanvraagstukken.

Ben je geïnteresseerd in een mentor of lijkt het je interessant om jezelf als mentor beschikbaar te stellen?

Ik heb interesse

De Talent Grid

Pas jij in het profiel van de innovator? Ben jij een challenger met organisatie sensitiviteit? Lees de informatie over de talent grid.

Lees meer

Publicaties

Regelmatig schrijven onze Consultants vanuit hun persoonlijke expertise een stukje over uiteenlopende onderwerpen.

Lees onze publicaties