Career Openers in Noord-Oost Nederland

22 maart 2016

Ik ben verheugd te kunnen zeggen dat wij als Career Openers een nieuwe vestiging hebben geopend in Groningen. Sinds 1 februari hebben we onze intrek genomen in de sprankelende ambiance van de Mediacentrale. Het is voor mij een persoonlijk verhaal: fantastisch om de unieke propositie en dienstverlening van Career Openers in mijn eigen regio en in mijn eigen netwerk in Noord-Oost Nederland neer te gaan zetten. Ik heb zelf de afgelopen anderhalf jaar veelal doorgebracht in Amsterdam om vanuit ons hoofdkantoor aan het IJ mezelf volledig onder te dompelen in de manier van werken van Career Openers. Ik heb een aanzienlijk aantal prachtige executive searchopdrachten succesvol mogen afronden bij gerenommeerde A-bedrijven als Ahold en SHV. Tevens hebben we mooie successen geboekt bij bedrijven in Noord-Oost Nederland als Wehkamp en Accell.

De komende maanden zullen in het teken staan van uitbouwen van het Career Openers netwerk in Noord-Oost Nederland. De lat ligt hoog; mooie aansprekende banen bij gerenommeerde bedrijven voor ambitieuze professionals. En dat begint altijd bij het kennen van de goede kandidaten. En dat “kennen” betekent; weten wat je kunt, wat je drijft en hoe jij het verschil maakt. Daar daag ik je graag op uit in een persoonlijk gesprek.

Ben jij academisch geschoold, een talent met 1 tot maximaal 10 jaar werkervaring, heb je een succesvolle start van je loopbaan en op zoek naar een verdere ontwikkeling hiervan; kijk dan hier voor onze Young Executive dienstverlening. Ben jij een ervaren leider met minimaal 10 jaar werkervaring, werkzaam in een management- of directieteam en toe aan een vervolgstap in je reeds succesvolle carrière; dan is het interessant om samen het gesprek aan te gaan over onze Executive Search dienstverlening.

Goede leiders vertrouwen op hun eigen kennis en vaardigheden, maar kennen ook de waarde van goed advies. Voor deze leiders zijn wij al sinds 1998 graag de ‘trusted advisor’ in loopbaan- en leiderschapsontwikkeling. Competent, betrokken, integer en gedreven. Ik spreek jullie snel in Noord- Oost Nederland.

Arjan Sibma – Managing Consultant